3D Lay-out Engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

De 3D Lay-out Engineer maakt deel uit van de afdeling Sales en is verantwoordelijk voor het maken van veelal klantspecifieke 3D offertedocumentatie. Je brengt bestaande situaties in kaart en maakt 3D lay-outs om o.a. de klant (en interne gebruikers) inzicht te geven in de functionaliteiten van machines en omvang en complexiteit van het project. Je maakt deze klantspecifieke documentatie in overleg met de Technical Sales Manager en/of de Sales Engineer. Je controleert de aangeleverde concept scope/lay-out en overige informatie en constateert en analyseert eventuele problemen en zoekt in overleg met de (Technical) Sales Manager naar oplossingen.

Naast het modelleren van 3D lay-out ontwerpen, ben je in samenwerking met de afdeling Standaardisatie & Change Control ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van 3D lay-out symbolen, waarmee deze lay-outs worden samengesteld en draag je zorg voor het uitvoeren van revisies om de kwaliteit van de 3D files te waarborgen. Daarnaast draag je zorg voor het optimaliseren van de Factory lay-out omgeving, ten behoeve van de interne gebruikers.

Jouw profiel

Je brengt een afgeronde mbo/ hbo opleiding richting Werktuigbouwkunde, Autotechniek of soortgelijk met je mee en enkele jaren werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een technische/productieomgeving. Werken met 3D CAD (bij voorkeur Inventor) is je op je lijf geschreven en daarnaast is het mooi meegenomen als je kennis en/of ervaring hebben met Visual Basic for Application (VBA) of iLogic (Inventor).

Je bent in staat snel te schakelen, alert en actiegericht en je kunt hierdoor goed omgaan met snel wisselende werkzaamheden. Hierbij weet je goed structuur aan te brengen en weet je onder tijdsdruk de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast werk je tevens uiterst nauwkeurig, ben je resultaatgericht en beheers je over een hoog kwaliteitsbewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van de eigen werkzaamheden.

Wij bieden

In de functie van 3D Lay-out Engineer biedt Rademaker je een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Rademaker. Het is een fulltime positie binnen een zweer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature van 3D Lay-out Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Heb je een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR-adviseur) via telefoonnummer 0345-543554. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

3D Lay-out Engineer | Sales | Sales engineering | Culemborg, Utrecht