Application Support Specialist

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Application Support Specialist binnen Rademaker is het jouw doel om informatie toegankelijk te maken voor de gebruikersorganisatie en in het bijzonder de afdeling Research, Development & Engineering (R,D&E). Dit maakt dat je hoofdzakelijk bezig bent met het inrichten, onderhouden en vernieuwen van werkprocessen, systemen en applicaties ten behoeve van de afdeling R,D&E. Je bent op de hoogte van de bedrijfsprocessen, werkwijzen, procedures en de automatisering en bent de schakel tussen de gebruiker en ICT en weet de interne klantbehoefte te vertalen naar concrete oplossingen binnen de toegepaste IT-systemen binnen R,D&E. Je adviseert zowel het management van R,D&E als de gebruikersorganisatie en ICT. Je neemt deel aan diverse projecten, zoals de implementatie van nieuwe applicaties, of bij de verdere ontwikkeling van reeds ingevoerde systemen. Namens de key users stel je functionele ontwerpen op en implementeert deze in de toegepaste systemen. Als Application Support Specialist werk je zelfstandig en heb je veel interne en externe contacten, waar je vaak én graag mee schakelt. Kortom, onder jouw verantwoordelijk worden applicaties, systemen en werkprocessen ontwikkeld, geïmplementeerd, maar ook verder uitgebreid en geoptimaliseerd zodat jouw collega’s zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen werken!

Jouw profiel

Als Application Support Specialist ben je in het bezit van een diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, informatiekunde of vergelijkbaar. Je bent gedreven, overtuigend en communicatief vaardig en weet de essentie van een vraag of probleem te doorgronden. Je bent hands-on, oplossingsgericht en je kunt je verplaatsen in de engineeringsprocessen en ICT doordat je affiniteit hebt met procesinnovatie en ICT. Je neemt initiatief, opereert zelfstandig en onderhoudt intensief contact met diverse actoren en toont hierbij een proactieve en ondernemende instelling. Je deinst er niet voor terug om grote veranderingen voor te stellen en door te voeren. Bij voorkeur heb je kennis van 3D CAD (Solidworks) en PLM (SAP).

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·      Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek

·      8% vakantiegeld;

·      Winstuitkering;

·      Flexibele werktijden;

·      Opleidingsmogelijkheden;

·      Pensioenregeling;

·      Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Application Support Specialist? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Anne van de Ven (HR-adviseur) via telefoonnummer 0345-543540. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.

Application Support Specialist | Vacature | R,D&E | Culemborg, Utrecht