Assistant Assembly & Commissioning

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Assembly & Commissioning Assistent ga je de kortlopende orderprojecten verzorgen, waarbij je zorgt dat het (technische) proces op rolletjes verloopt. Jij zorgt dat de machines en onderdelen compleet, volgens planning en volledig gemonteerd worden, waarna deze naar de klant getransporteerd worden. Je werkt hierbij veel samen met de Project Coordinator binnen Rademaker. Daarnaast ondersteun jij de (senior) Assembly Team Leaders op technisch administratief vlak, zoals onder andere het aanleveren van de veiligheidsdocumenten, werkvisa en verzendlijsten. Ook zorg jij dat de digitale monteursmappen voorzien zijn van bijvoorbeeld werkopdrachten, tekeningen en specificaties zodat monteurs alle nodige informatie tot hun beschikking hebben als ze voor een klus de buitendienst in gaan. Ook beheer je de gereedschapskisten en koffers en zorg je dat deze aangevuld worden met de juiste gereedschappen. In deze functie ben je een echte spin in het web waarbij je lekker hands-om bezig bent.

Jouw profiel

Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en hebt een goed ontwikkeld plannend en organiserend vermogen. In je werk ben je zeer zelfstandig en ben je in staat zelf de juiste werkwijze te bepalen. Je kunt daarbij goed omgaan met ad hoc werkzaamheden en deadlines. Jij voelt je als een vis in het water in een ondersteunende allround functie. Tot slot zijn jouw computervaardigheden goed en beheers je de Engelse taal.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·      Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

·      8% vakantiegeld;

·      Winstuitkering;

·      Flexibele werktijden;

·      Opleidingsmogelijkheden;

·      Pensioenregeling;

·      Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Assistant Assembly & Commissioning? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.

Assistant Assembly & Commissioning | Vacature | Assembly | Culemborg, Utrecht