Bakery Technologist

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Bakery Technologist maak je deel uit van het Rademaker Technology Centre (RTC), welke bestaat uit 13 collega’s (Senior) Bakery Technologists. Naast je collega’s van het RTC werk je ook veel samen met de afdelingen Sales, R,D&E en Montage.

De Bakery Technologist is zowel vanuit commercieel als technologisch oogpunt betrokken bij het gehele proces, vanaf de testfase tot aan de daadwerkelijke ingebruikname bij de klant. Dit betekent dat je zowel intern als extern ingezet kan worden. Intern biedt de Bakery Technologist ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van klanttesten binnen het RTC en binnen de Montage. Je hebt met het team het doel de gewenste klantkwaliteit te behalen. Je bent hierbij medeverantwoordelijk voor het vastleggen en rapporteren van testresultaten en geeft op basis van deze resultaten in overleg met Sales en Team Leader RTC en/of Senior Bakery Technologist gestalte aan de lijnfilosofie. Bij het niet behalen van de gewenste testresultaten kan je verbetervoorstellen aandragen ten aanzien van bestaande en nieuwe producten die afwijken van de standaard.

Naast interne inzet kun je ook extern ingezet worden bij het inbedrijfstellen van lijnen bij klanten op locatie en voor het opleiden en trainen van het klantpersoneel.

Jouw profiel

Je hebt kennis van deegtechnologische bewerkingen en processen om relatie te kunnen leggen met gewenste producteigenschappen en om het proces goed te kunnen sturen. Onze ideale kandidaat beschikt daarnaast over een hands-on mentaliteit en weet op een effectieve wijze doelen en prioriteiten te behalen. Je kunt op een positieve en open manier zaken aanbrengen en veranderingen doorvoeren. Van nature ben je gedreven, ambitieus en beschik je over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen (slimme doener). Je reageert veerkrachtig op werkdrukte en bent evenwichtig, besluitvaardig en gedisciplineerd. Je onderhoudt jouw eigen kennisdomein en bent in staat nieuwe kennis snel te absorberen en hebt een sterke klantgerichtheid tijdens het uitvoeren van testen binnen het RTC. Ten slotte beheers je de moderne talen.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

•  26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;
•  8% vakantiegeld;
•  Winstuitkering;
•  Flexibele werktijden;
•  Opleidingsmogelijkheden;
•  Afdelingsuitjes;
•  Pensioenregeling;
•  Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature van Bakery Technologist? Stuur jouw gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Heb je een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR Adviseur) via telefoonnummer 06 - 297 269 32. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Bakery Technologist | Vacature | Sales | Culemborg, Utrecht