Machinaal bankwerker

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

De machinaal bankwerker maakt deel uit van de afdeling productie welke bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Het doel van de afdeling productie is het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten binnen een afgesproken kwaliteitsniveau in een servicegerichte omgeving waar flexibiliteit en snel schakelen de boventoon voeren.

Als machinaal bankwerker ben je verantwoordelijk voor machinaal verspanende bewerkingen van enkelstuks, zodanig dat het product wordt afgeleverd conform specificatie, gestelde richtlijnen en kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierbij maak je gebruik van diverse technieken zoals CNC en conventionele productietechnologieën (frezen, draaien, boren, tappen etc). Om efficiënt aan de slag te kunnen, zorg jij voor een gedegen voorbereiding door voorafgaand tekening, werkinstructies, onderdelen, (hulp)gereedschappen, toevoegmaterialen en meetmiddelen te controleren.

Jouw profiel

Als machinaal bankwerker heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring  in de machinebouw. Gezien de kwaliteits- en veiligheidseisen die gelden binnen de organisatie, verwachten wij van de machinaal bankwerker een scherp oog voor details, een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van de werkzaamheden.

Bereidheid tot het verrichten van andere voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling, waaronder stralen, is gewenst.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·      26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·      8% vakantiegeld;

·      Winstuitkering;

·      Flexibele werktijden;

·      Opleidingsmogelijkheden;

·      Pensioenregeling;

·      Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Is je interesse gewekt en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@rademaker.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Vrolijks via telefoonnummer 0345-543433. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie.

Machinaal bankwerker | Vacature | Production | Culemborg, Utrecht