Business Information Specialist

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Een sleutelrol invullen voor Rademaker als Business Information Specialist: een uitdagende klus! In een speelveld van grote hoeveelheden data, complexe registraties, een veelvoud aan processen en systemen en toenemende behoefte aan inzicht creëer jij zinvolle informatievoorziening en optimale integrale geautomatiseerde processen en draag je hiermee bij aan de professionalisering van Rademaker. Je bent dus verantwoordelijk voor het functioneel beheer en integraliteit van de informatiesystemen binnen Rademaker.

Als Information Specialist ben je veel in gesprek met de organisatie om de informatiebehoefte te inventariseren en maak je de vertaling naar concrete projecten en/of producten teneinde een optimale fit tussen de bedrijfsprocessen en de ondersteunende informatievoorzieningen te bereiken. De Business Information Specialist is zodoende sterk service gericht, communicatief en analytisch sterk en weet daardoor goed de informatiebehoefte te inventariseren en te vertalen naar goedlopende systemen. Om dit te kunnen doen ben je continu bezig je eigen kennis te onderhouden en te verbreden en volg je nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Daarnaast geef je 1e en 2e lijn support, waarbij je problemen oplost met betrekking tot onze informatiesystemen. Je participeert veel in projecten en je acteert (vaak) in de rol van projectleider. Daarnaast heb je een coördinerende rol in de aansturing richting consultants. Je draagt zorg voor de technische specificaties, maar draagt het technische beheer over aan de Technical Application Specialisten.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die ambitie heeft om de ‘Business Information’ bij Rademaker naar een hoger niveau te brengen. Jij bent niet alleen pro op het gebied van bronsystemen, informatieanalyse en rapportageontwikkeling. Je bent ook een échte professional als het gaat om communicatieve vaardigheden en omgevingsbewustzijn. Dat zit zo: als Business Information Specialist werk je met veel verschillende collega’s, van manager tot gebruiker en van functioneel beheerder tot technisch beheerder. Met iedereen kun je een gesprek op het juiste niveau voeren. Je kent de processen van jouw interne klanten en je weet altijd de verbinding te leggen tussen de gegevens en de gewenste informatie. Daarbij houd je het belang van de organisatie in het oog. Je bent analytisch zeer aardig, waarmee je voor de organisatie met de beste oplossingen komt. Je hebt kennis van ERP systemen, bij voorkeur met SAP. Daarnaast heb je ervaring met Azure, Office 365 en/of Business Intelligence en beheers je zowel mondeling als schriftelijk de Engelse taal.

Als Business Information Specialist ben je continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen op het vakgebied om voortdurend te verbeteren en te ontwikkelen. Zowel als persoon én als team. Je hebt lef en durft nieuwe technieken en methoden uit te proberen.

Tenslotte ben je graag onderdeel van een team en breng je kennis, ervaring en persoonlijkheid met je mee.

Wij bieden

In de functie van Business Information Specialist biedt Rademaker je een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Rademaker. Het is een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·      Meer dan genoeg vrije dagen

·      8% vakantiegeld;

·      Winstuitkering;

·      Flexibele werktijden;

·      Opleidingsmogelijkheden;

·      Pensioenregeling;

·      Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Zie jij de uitdaging om hieraan mee te werken en ben jij een allround Business Information Specialist? Mail je gegevens dan naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543554. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Business Information Specialist | Vacature | Informationmanagement | Culemborg, Utrecht