Calculator

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Calculator binnen Rademaker calculeer en bereid je productie orders voor, welke door metaalverwerkende productietechnieken worden voortgebracht. Je bepaalt hierbij de meest efficiënte productiemethode op basis van je materialenkennis en je kennis van moderne bewerkings- en oppervlaktetechnieken.

Jouw verantwoordelijkheden:

·      Opleveren van voorcalculaties van nieuwe en gewijzigde ontwerpen, waaronder het vastleggen van de benodigde productie-uren, investerings- en productiekosten. Hierdoor draag je bij aan het vast stellen van realistische kostprijzen;

·      Bepalen en vastleggen van stuklijsten, bewerkingstijden en routings;

·      Het correct beoordelen van (ontwerp)tekeningen op volledigheid, correctheid en maakbaarheid en daarnaast het verzamelen en analyseren van beschikbare documenten/aangereikte gegevens om tot een overzicht van bewerkingen te komen waardoor het product vervaardigd kan worden;

Heb je na een tijdje bovenstaande volledig onder de knie en wil je meer, dat kan! De vervolgstap is dat je tevens verantwoordelijk wordt voor het programmeren van onze CAM programma’s voor de CNC freesmachines. Hier komt tevens een stukje advisering over productietechnieken richting de afdeling Productie bij kijken.

Jouw profiel

Voor deze functie heb je kennis nodig van verspaningstechnieken en bij voorkeur ook van constructietechnieken, deze kennis heb je bijvoorbeeld opgedaan tijdens een mbo-opleiding of in de praktijk. Je herkent jezelf in de competenties resultaatgerichtheid, initiatief en verantwoordelijkheid. De voertaal binnen Rademaker is Nederlands, maar gezien ons internationale karakter en de samenwerking met onze vestiging in Slowakije is de beheersing van de Engels taal een pré.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Calculator? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure.

Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Calculator | Vacature | Operations | Culemborg, Utrecht