Commissioning Engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Commissioning Engineer binnen Rademaker ben je verantwoordelijk voor het softwarematig installeren, opstarten en testen van complete productielijnen, zowel intern als op locatie van de klant. Jij komt in beeld als jouw collega’s de lijn mechanisch en elektrisch hebben opgebouwd en de lijn in werking moet worden gesteld. Je gaat de software, welke geschreven is door de Software Designer, installeren op de lijn en je zorgt dat de lijn volledig naar wens werkt.

Als Commissioning Engineer ben je geregeld op locatie bij de klant. Wanneer je niet op reis bent werk je vanuit onze vestiging te Culemborg. 

Jouw profiel

Je hebt een opleiding richting Elektrotechniek, Industriële Automatisering of vergelijkbaar. Je hebt daarnaast ervaring met Siemens S7 TIA Portal software en ervaring in de machinebouw. Ook heb je een reisbereidheid van minimaal 50% (wereldwijd) en beheers je de Engelse taal en bij voorkeur de Duitse taal.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·      26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·      8% vakantiegeld;

·      Winstuitkering;

·      Een passende buitendienstregeling;

·      Flexibele werktijden;

·      Opleidingsmogelijkheden;

·      Pensioenregeling;

·      Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in de vacature Commissioning Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Commissioning Engineer | Vacature | Montage | Culemborg, Utrecht