First line engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Jouw doel als First Line Engineer is het zo adequaat mogelijk oplossen, dan wel voorkomen van technische klantvragen c.q. technische problemen zodat er een hoge klanttevredenheid gerealiseerd kan worden. Je bent een veelzijdige specialist en hebt kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Bij technische problemen bellen de klanten jou op, jij weet met je klantgerichte houding aan de juiste informatie te komen en deze vakkundig en efficiënt te interpreteren. Indien het niet mogelijk is om het technisch mankement telefonisch op te lossen vanaf onze locatie te Culemborg (regio Utrecht), dan kan het zijn dat je afreist naar de locatie van de klant waar je het technische probleem met jouw kennis oplost, zodat de klant zijn Rademaker machine zo spoedig mogelijk weer in gebruik kan nemen.

Omdat jij de klanten bijstaat bij technische problemen en storingen, ben jij in staat om structurele technische problemen te signaleren en mee te denken over oplossingen en aanpassingen van onze machines. Daarnaast denk je mee over de processen en mogelijke verbeteringen binnen de afdeling Service, zodat we een meest optimale service kunnen blijven bieden.

Onze klanten tevreden houden doe je uiteraard niet alleen, maar met het gehele Serviceteam. Je krijgt 18 enthousiaste collega’s, waaronder (Senior) First Line Engineers, Service Coördinatoren, (Senior) Spare Parts Engineers en Secretarieel Medewerkers. In deze functie rapporteer je aan de Manager Service. De vacature First Line Engineer is een uitbreiding op het team.

Wat wij vragen

Om de functie van First Line Engineer goed te kunnen vervullen, beschik je over een afgeronde technische MBO/HBO opleiding (Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Procestechnologie). Je brengt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een internationale machinebouwer met je mee. Ook heb je ervaring met het programmeren van de software Siemens (S7/TIA Portal), bij voorkeur aangevuld met Rockwell en Allen Bradley.

Om onze klanten goed te woord te staan dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je in staat om overzicht te bewaren en veerkrachtig te reageren op werkdrukte. Aangezien technische problemen c.q. storingen niet altijd telefonisch op te lossen zijn, ben je bereid te reizen (nationaal en internationaal) en consignatiediensten te draaien. Je dient dan ook in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en de Nederlandse, Engels en Duitse taal te beheersen.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan klanttevredenheid. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·        26 vakantiedagen en 13 ADV dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature van First Line Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 

Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

First Line Engineer | Vacature | Service | Culemborg, Utrecht