Full Stack Software Engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. We zijn met ruim 500 collega’s actief in bijna 60 landen, hebben verkoopkantoren in Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de VS en China en hebben wereldwijd meer dan 1.000 productiesystemen geleverd aan de grootste voedselproducenten ter wereld. Dit heeft ons een leidende positie in deze markt opgeleverd. Rademaker beheerst het totale spectrum, van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker is een bedrijf met een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit; samen staan we voor kwaliteit! Bekijk voor een korte kennismaking onze video.

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Full Stack Software Engineer binnen Rademaker ben je verantwoordelijk voor automatiseringsoplossingen die gebruikt worden voor de bediening van onze machines. Daarnaast bouw je mee systemen die onze bedrijfsprocessen ondersteunen. Het betreft bedrijf kritische, integrale systemen voor zowel onze organisatie, alsook voor de klanten van Rademaker.

Je houdt je, samen met een team van specialisten, bezig met het opstellen van specificaties, functioneel ontwerp, ontwikkeling, implementatie, testen en documentatie (technisch ontwerp) van software. Ook draag je bij aan onderhoud en doorontwikkeling, bij geplaatste systemen zorg je voor herstelwerkzaamheden of aanpassingen. Je bent dus betrokken bij het gehele traject. Je krijgt veel vrijheid om goede maatwerk software te ontwikkelen. Dat vind je leuk en houd je scherp.

Je komt te werken in een informeel en multidisciplinair team waar zoveel mogelijk agile gewerkt wordt en waarbij je eigen verantwoordelijkheid binnen projecten hebt. Naast de ontwikkeling van grotere nieuwe maatwerk projecten, blijf je ook betrokken bij al eerder ontwikkelde applicaties en zijn er altijd onderhoudsklusjes die tussendoor kunnen worden opgepakt. Hierdoor heb je een afwisselende functie met veel flexibiliteit. Door jouw brede technische kennis ben je zowel inzetbaar voor front-end als voor back-end development.

Als Full Stack Software Engineer beschik je over een brede kennis van programmeren en interface technieken, en heb je een duidelijke visie op toekomstige software-technische ontwikkelingen en beveiliging (‘security by design’).

Kortom: Jij bent een belangrijke factor in de ontwikkelingen en voelt je thuis in diverse tools. Je hart ligt bij het maken en door ontwikkelen van goede software, zowel front-end als back-end!

Jouw profiel

Voor onze organisatie zijn wij opzoek naar iemand die beschikt over minimaal een afgeronde HBO- of WO opleiding in een technische richting zoals (Technische) Informatica of Elektrotechniek en aantoonbare ervaring heeft met front-end en back-end ontwikkeling. Kennis van front-end (HTML5, JavaScript, CSS), waarbij kennis van .NET frameworks een pre is.

Je kunt concepten vertalen in een software architectuur en interfaces leggen (koppelingen bijv. via API); Relevante technieken als: .NET Core (C#), SQL, Entity Framework, HTML5, Angular, Javascript, TypeScript, CSS, Azure Logic Apps zijn jou niet vreemd.

Tot slot breng je de volgende kennis en ervaring mee:

·  Je bent graag betrokken bij alle aspecten van softwareontwikkeling (analyse, realisatie, support);

·  Je hebt veel interesse voor de nieuwste ontwikkeltechnieken en maakt het gemakkelijk eigen;

Werken volgens de Agile/Scrum aanpak is jouw ding;
Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
Je bent ambitieus, nieuwsgierig en gefascineerd door technologie; Je bent nieuwsgierig en durft buiten je comfortzone te treden.

Wat we bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Rademaker. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

· 26 vakantiedagen en 13 Adv-dagen;

· 8% vakantiegeld;

· Winstuitkering;

· Flexibele werktijden;

· Opleidingsmogelijkheden;

· Pensioenregeling;

· Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Wil jij als Full Stack Software Engineer het verschil maken en werken met de nieuwste technieken? Mail dan je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure.

Heb je een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR Adviseur) via telefoonnummer 06-29726932. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Full Stack Software Engineer | Vacature | Software Development | Culemborg, Utrecht