MENU

HOOFDMONTEUR

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Hoofdmonteur maak je deel uit van de afdeling Montage, Inbedrijfstelling en Service (MIS). Je bent bezig met het monteren, testen en installeren van complete productielijnen en complexe installaties op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied. Dit doe je volgens de gewenste specificaties en kwaliteitseisen. De werkzaamheden worden zowel op onze vestiging te Culemborg verricht als op locatie van de klant, frequent afreizen naar de klant en het spreken van vreemde talen is voor jou daarom geen probleem.
Als Hoofdmonteur heb je basis software kennis en daardoor ben je in staat zelfstandig (kleine) software aanpassingen te doen, waarbij te denken valt aan het inregelen van frequentieregelaars en het downloaden en uploaden van (nieuwe) softwarewijzigingen. Daarnaast ben je als Hoofdmonteur een voorbeeldfunctie voor de Monteurs welke je begeleidt bij grotere en complexere projecten en waarbij je tevens zorg draagt voor het verdelen en (bij)sturen van de werkzaamheden.

Jouw profiel

Als Hoofdmonteur ben je een échte allrounder waarbij je mechanisch en elektrisch onderlegd bent en bij voorkeur ook besturingstechnisch. Je bent daardoor in staat onze productielijnen aan te sluiten en/of te controleren op mechanische, elektrotechnische- en eventueel besturingstechnische werking. Daarnaast heb je kennis van pneumatiek en ervaring in montage- en installatieprocessen. Deze kennis en ervaring heb je opgedaan door een technische MBO of HBO opleiding en meerdere jaren werkervaring, eventueel aangevuld met relevante cursussen op mechanisch en/of elektrotechnisch gebied. Tot slot ben je bereid te reizen (50%, wereldwijd) en beheers je de Engelse en bij voorkeur Duitse taal.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Hoofdmonteur | Vacature | Culemborg, Utrecht