HR-medewerker

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Bekijk voor een korte kennismaking onze video.

Heb jij de eerste stappen binnen het HR-vakgebied gemaakt en wil je doorgroeien naar een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische internationale werkomgeving waar je zowel operationele HR-taken als diverse HR-projecten op je neemt? Dan is Rademaker op zoek naar jou!

Jouw functie

Als HR-medewerker maak je deel uit van het HR-team binnen Rademaker, bestaande uit drie HR-adviseurs. Het doel van deze afdeling is uitvoering geven aan een mens- en doelgericht HR-beleid om een adequate in-, door- en uitstroom te realiseren om zodoende met een adequate personeelsbezetting en efficiënte arbeidsorganisatie optimaal bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Wegens de huidige ontwikkelingen (groei) binnen Rademaker is de HR-afdeling bezig met het optimaliseren en (door)ontwikkelen van verschillende HR-processen. Zodoende werk je elke dag samen met je collega’s aan de verdere professionalisering en digitalisering van de HR-dienstverlening – en processen. Dat geen dag hetzelfde is, is voor jou geen enkel probleem. Je kunt goed omgaan met adhoc werkzaamheden doordat je snel weet te schakelen en alert en actiegericht bent. Als je aan het werk bent houd je je bezig met de algemene HR-administratie, het verzuimbeheer, de administratie rond opleidingen en genereer je managementinformatie. Voor nieuwe medewerkers regel je de hele administratieve kant van de indiensttreding; van de vacature intake en het opstellen van de vacature tot de contractvoorbereiding, het beheer van het sollicitatieproces in de recruitmentportal tot het doorgeven van alle informatie aan de personeels- en salarisadministratie. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot HR-onderwerpen.

Jouw profiel

Jij bent een enthousiaste (beginnende) HR-professional op het gebied van HR en beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt de potentie om op termijn door te groeien naar de functie van HR-adviseur. Hierbij ben je bij voorkeur voor 40 uur per week beschikbaar (32 uur per week is bespreekbaar). In je werk ben je secuur, houd je van een goede structuur en van organiseren en aanpakken. Je bewaakt de uitvoering van processen, signaleert en onderneemt actie. Initiatief, praktisch, toegankelijk en mensgericht zijn woorden die bij jou passen. Daarnaast ben je een kei in communiceren en weet je de boodschap goed over te brengen vanuit de HR-context en met oog voor de vraag. We zijn vooral op zoek naar persoonlijkheid; iemand die het als een uitdaging ziet om het HR-beleid en HR-processen binnen Rademaker niet alleen uit te voeren maar ook te ontwikkelen en te verbeteren. Tot slot ben je in staat om draagvlak en vertrouwen te creëren en beweeg je je gemakkelijk door de hele organisatie.

Wat biedt Rademaker?

Naast een plezierige werksfeer en een uitdagende functie in een hands-on omgeving, biedt Rademaker je een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als werkgever investeren we volop in jou!

· 26 vakantiedagen en 13 adv-dagen;

· 8% vakantiegeld;

· Winstuitkering;

· Flexibele werktijden;

· Opleidingsmogelijkheden;

· Pensioenregeling;

· Reiskostenregeling.

Ben jij de veelzijdige duizendpoot die we zoeken?

Overtuig ons dan snel van jouw enthousiasme en geschiktheid middels jouw motivatiebrief en CV, welke je kunt sturen naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anne van de Ven (HR-adviseur) via telefoonnummer 0345-543543. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en over Rademaker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.