Lead Technical Engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Lead Technical Engineer binnen Rademaker ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en coördineren van het totale installatieproces, zowel intern op onze vestiging te Culemborg als bij de klant op locatie. Je bent voor zowel de klant als collega’s eerste aanspreekpunt en omdat jij van begin tot het eind bij het installatietraject aanwezig bent, ben je qua kennis een echte allrounder. Dit betekent dat je zowel mechanische, elektrotechnische als besturingstechnische kennis hebt. Door deze allround kennis ben je in staat het project te sturen, technische problemen op te lossen en je collega’s en de klant te adviseren. Je verdeelt onder andere de werkzaamheden binnen je projecten, bent verantwoordelijk voor het (laten) opbouwen, testen en afwerken van machines, zorgt voor communicatie richting de interne organisatie tijdens de installatiefase. Daarnaast signaleer je technische, technologische en organisatorische problemen bij de inbedrijfstelling en draag je zorg voor passende oplossingen, in overleg met de interne organisatie.

Jouw profiel

Je hebt een opleiding richting Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Mechatronica of vergelijkbaar. Je hebt bij voorkeur ervaring met Siemens S7 TIA Portal software, indien je hier geen ervaring mee hebt zullen we je hier intern in opleiden. Je hebt ervaring in de machinebouw en met het aansturen van projecten en mensen. Tevens heb je een reisbereidheid van minimaal 50% (wereldwijd) en beheers je de Engelse taal en bij voorkeur de Duitse taal.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·      26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·      8% vakantiegeld;

·      Winstuitkering;

·      Een passende buitendienstregeling;

·      Flexibele werktijden;

·      Opleidingsmogelijkheden;

·      Pensioenregeling;

·      Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in de vacature Lead Technical Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Lead Technical Engineer | Vacature | Montage | Culemborg, Utrecht