Learning & Development Specialist (L&D Specialist)

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Ben jij een daadkrachtige persoonlijkheid met een duidelijke eigen visie op leren en ontwikkelen en wil jij werken in een technisch bedrijf waarbij je een bijdrage gaat leveren aan de leer- en ontwikkelcultuur? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Continu blijven leren en ontwikkelen is een belangrijk thema binnen Rademaker, zowel voor individuen, als teams en als organisatie. Binnen Rademaker wordt steeds meer aandacht besteed aan dit thema en zodoende zijn wij op zoek naar een Learning & Development Specialist die zich gaat focussen op het opstellen en implementeren van (op maat gemaakte) training- en ontwikkelingsprogramma’s die bijdragen aan de doelstellingen van ons bedrijf. Vanuit jouw expertise op het gebied van opleiden en ontwikkelen ga je de bedrijfsbrede opleidingsbehoefte inventariseren en vertaal je deze behoeften door naar trainingsprogramma’s. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van intern trainingsmateriaal en je zal ook bepaalde trainingen gaan geven. Naast het geven van interne trainingen ga je ook vakspecialisten binnen Rademaker coachen om hun kennis en kunde op een didactische en effectieve wijze over te brengen naar collega’s. Waar jij in deze rol ook enthousiast van wordt is het coachen van collega’s waaronder starters, waarbij je hen ondersteunt in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling wat hen helpt in het succesvol en plezierig uitvoeren van hun werk.

Training- en ontwikkelprogramma’s worden vastgelegd, gestructureerd en aangeboden in de ontwikkel- en (digitale) leeromgeving van Rademaker. Je speelt een belangrijke rol in het verder vormgeven en uitbouwen van dit platform. Bovenstaande doe je uiteraard niet alleen, je werkt in deze rol met name samen met je HR collega’s en je collega’s van de Rademaker Academy. Je maakt onderdeel uit van het HR team wat bestaat uit 3 HR Advisors en een HR Employee.

Jouw profiel

Als persoon neem jij enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie met je mee, bij voorkeur in een technische organisatie. Je hebt daarnaast een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld opleidingskunde, strategisch opleiden, human resource development of vergelijkbaar. In de rol van Learning & Development Specialist ben je in staat om zelfstandig te functioneren, waarbij je uiteraard wel de nodige samenwerking met collega’s binnen de gehele organisatie opzoekt. Je bent daarom een teamplayer en beschikt over uitstekende communicatieve-, didactische, organisatorische en coördinerende vaardigheden. Je beschikt over executiekracht en bent in de staat om anderen mee te nemen in jouw visie op leren en ontwikkelen.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

•  Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

•  8% vakantiegeld;

•  Winstuitkering;

•  Flexibele werktijden;

•  Opleidingsmogelijkheden;

•  Pensioenregeling;

•  Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Learning & Development Specialist? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Voor vragen kun je contact opnemen met Anne van de Ven (HR Advisor) via telefoonnummer 06-29707070. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.

 

Learning & Development Specialist | Vacature | Human Resources | Culemborg, Utrecht