Allround administratief logistiek / magazijn medewerker

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

RAls Allround Logistiek / Magazijn Medewerker ben je zowel werkzaam op de afdeling Logistiek als in het Magazijn (50/50). Je bent voor de afdeling Logistiek een administratieve duizendpoot die collega’s weet te ontlasten. Zo houd je je bezig met het uitprinten van montagetekeningen en productieorders, verricht je administratieve handelingen in SAP, bied je ondersteuning aan de product- en projectplanning en nog veel meer. Wanneer jouw hulp in het magazijn nodig is zul je daar bijspringen. Je geeft producten uit aan het loket, verzamelt bestellingen, legt inkomende goederen op de juiste plek weg en verricht daarnaast nog allerlei hand- en spandiensten ten behoeve van het magazijn.

Jouw profiel

Je hebt MBO werk- en denkniveau en kunt gemakkelijk schakelen tussen werkzaamheden. Daarnaast ben je (bij voorkeur) fulltime beschikbaar. De functie heeft een tijdelijk karakter tot begin 2020 met de mogelijkheid tot verlenging.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Allround administratief logistiek / magazijn medewerker? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking.
Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.

Allround administratief logistiek / magazijn medewerker | Vacature | Logistiek | Culemborg, Utrecht