Manufacturing Engineer (Werkvoorbereider)

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Vind je het een uitdaging om de meest efficiënte routing voor onze producten te bepalen en daarnaast te komen met verbetervoorstellen om onze productieprocessen nóg beter te laten verlopen? Dan zijn we op zoek naar jouw!

Binnen Rademaker kennen we de functie van Manufacturing Engineer, zowel op het gebied van plaat- en constructietechnieken (Manufacturing Engineer Construction) als op het gebied van verspaning (Manufacturing Engineer Machining). Voor beide functies zijn wij op zoek naar versterking.

Als Manufacturing Engineer bij Rademaker bepaal je samen met collega’s op de afdeling Production Engineering de meest efficiënte wijze om onze producten te produceren, je bepaalt op welke machines onderdelen worden geproduceerd, calculeert productietijden en kiest uitgangsmaterialen. Dit alles om tot reële kostprijscalculaties te komen en om optimaal te kunnen plannen. Maar we bieden je nog meer uitdaging! Met jouw specifieke kennis binnen constructie en/of verspaning signaleer je verbeteringen binnen onze productieprocessen en doe je voorstellen hiertoe, in overleg gaan we deze implementeren. Je bent en blijft goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied om ons te kunnen adviseren hoe wij onze producten kwalitatief en kostprijs technisch nog beter kunnen produceren. Als kennisdrager binnen jouw vakgebied ondersteun je collega’s op de afdelingen R, D&E, Logistics en Operations.

Jouw profiel

Onze nieuwe collega is iemand die een mbo opleidingsachtergrond heeft richting constructietechnieken, werktuigbouwkunde óf verspaningstechnieken. Je bent resultaatgericht en kunt makkelijk communiceren. Vanzelfsprekend heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en ben je in staat anderen te overtuigen van mogelijkheden tot verbetering. Om bestaande processen te verbeteren en nieuwe productiemethoden te implementeren heb je een goed analytisch vermogen. Omdat je in deze functie ook geregeld contact hebt met onze collega’s in Slowakije, zodoende is de beheersing van de Engelse taal een must.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in de vacature Manufacturing Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Manufacturing Engineer | Vacature | Operations | Culemborg, Utrecht