Vacature Medewerker Bedrijfsrestaurant

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. We zijn met ruim 500 collega’s actief in bijna 60 landen, hebben verkoopkantoren in Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de VS en China en hebben wereldwijd meer dan 1.000 productiesystemen geleverd aan de grootste voedselproducenten ter wereld. Dit heeft ons een leidende positie in deze markt opgeleverd. Rademaker beheerst het totale spectrum, van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker is een bedrijf met een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit; samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als medewerker van ons bedrijfsrestaurant verzorg jij vijf dagen per week de lunch voor onze medewerkers, gasten en klanten, waarbij eigen initiatief wordt toegejuicht. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat alle gerechten op tijd bereid worden en klaar staan voor de lunch en zorg je na de lunch ervoor dat het bedrijfsrestaurant er weer netjes en schoon uit komt te zien voor de volgende dag. De werkzaamheden zijn afwisselend en lopen uiteen van het bereiden van vers belegde broodjes, gezonde maaltijdsalades, en een goede warme maaltijd tot het bestellen van producten en het verrichten van lichte administratieve werkzaamheden. Maar ook het in orde maken van vergaderruimtes en het schoonmaken en bijvullen van koffiemachines behoren tot je werkzaamheden. Mocht er bijeenkomsten en of vieringen georganiseerd worden dan word je inzet hierbij ook gevraagd. Als medewerker binnen het bedrijfsrestaurant ben jij dus een onmisbare schakel om dit allemaal te realiseren!

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een collega die een passie heeft voor lekker en gezond koken. Je gaat werken in een team die bestaat uit vijf collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat onze medewerkers, klanten en gasten tevreden zijn, zowel over de producten die je serveert, als de dienstverlening en de prijskwaliteit. Je hebt productkennis en je vindt het leuk om onze medewerkers, gasten en (internationale) klanten goed te informeren en veelzijdige maaltijden aan te bieden. Je bent representatief, klantvriendelijk en flexibel inzetbaar. Daarnaast werk je graag secuur en nauwkeurig, waarbij je, met oog op de voedselveiligheid, hygiëne hoog in het vaandel hebt staan. Ervaring is een pré, maar is niet vereist. Belangrijk is dat jij met passie in het vak staat en bereid bent je handen uit de mouwen te steken.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltimebaan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

•  26 vakantiedagen en 13 Adv-dagen;

•  8% vakantiegeld;

•  Winstuitkering;

•  Flexibele werktijden;

•  Opleidingsmogelijkheden;

•  Pensioenregeling;

•  Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Ben jij dé persoon die initiatief neemt, gedreven is en ervan houdt anderen te ontzorgen? Mail dan je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543554. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Medewerker Bedrijfskantine | Vacature | HR | Culemborg, Utrecht