MENU

Medewerker Schoonmaak

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de video.

Jouw functie

Als organisatie vinden we het belangrijk dat we onze klanten in een hygiënische omgeving kunnen ontvangen én dat onze medewerkers in een hygiënische omgeving kunnen werken. Als medewerker schoonmaak draag jij hier een belangrijk steentje aan bij, met als doel een stralend resultaat!

Als medewerker schoonmaak begrijp je dat alles spik en span moet zijn. Jij zwabbert je een weg door het groot aantal toiletgroepen dat we binnen de organisatie kennen en gaat als een echte inspecteur op zoek naar het hardnekkige vuil. Naast dat je verantwoordelijk bent voor het schoonmaken en schoonhouden (middels diverse check-ups gedurende de dag) van de diverse toiletgroepen kan je ook bezig zijn met bijvoorbeeld het schoonmaken en bijvullen van koffieautomaten, het ondersteunen van de kantine, het legen van papierbakken van collega’s, het dweilen van vloeren. Samen met jou zal er gekeken worden welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot jouw takenpakket. Het schoonmaken en schoonhouden van de toiletgroepen blijft echter wel jouw primaire taak.

Jouw profiel

Als medewerker schoonmaak voel je je verantwoordelijk voor je schoonmaaktaken. Je bent een aanpakker, hebt oog voor detail en hebt gevoel voor orde en netheid. Je werkt zeer secuur en nauwkeurig, waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat.  Ervaring is een pré, maar is niet vereist. Belangrijk is dat jij met passie in het vak staat en bereid bent je handen uit de mouwen te steken. Je bent daarnaast in staat om zelfstandig te werken en hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent tot slot betrouwbaar, proactief en enthousiast.

Wij bieden

Wij bieden een verantwoordelijke baan in een internationale organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Bij voorkeur zoeken wij een medewerker schoonmaak, welke voor 12 uur per week werkzaam wil zijn, verdeeld over 2 werkdagen van 6 uur. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature medewerker schoonmaak? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. 

Heb je een vraag? Bel dan met Anne van de Ven (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543540. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Medewerker schoonmaak | Vacature | Facilitair | Culemborg, Utrecht