MENU

Technical Engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!
 
Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? 
Klik hier voor de link

Jouw functie

Vind jij het uitdagend om onze machines mechanisch en/of elektrotechnisch op te bouwen op onze vestiging te Culemborg? Wil je daarnaast af en toe naar de klant reizen (wereldwijd) om daar een machine op locatie te installeren? Dan hebben wij dé baan voor jou!
Als Technical Engineer houd je je bezig met het mechanisch en elektrotechnisch installeren van onze machines zodat ze voldoen aan de gewenste specificaties. Je zorgt ervoor dat de machine conform de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen opgeleverd wordt. Om het overzicht te behouden werk je op een gestructureerde en projectmatige wijze en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Dit maakt dat jij een project effectief en efficiënt tot een succes kan brengen. Uiteraard doe je dit werk niet alleen, maar met een team van professionele collega’s!

Jouw profiel

Je hebt een mbo niveau 4 opleiding afgerond in de richting Mechatronica of vergelijkbaar en je bent op zoek naar je eerste of tweede uitdaging in je loopbaan. Je bent pro-actief in je werk en je denkt graag mee over mogelijke ontwikkelingen en verbeteringen waar we als organisatie beter van worden. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in het buitenland en zodoende ben je reisbereid.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in de vacature Technical Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543543. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.
 
Technical Engineer | Vacature | Montage | Culemborg, Utrecht