Project Coördinator

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Project Coördinator ben je, tot en met de oplevering, operationeel verantwoordelijk voor (kleinere) reguliere en after sales projecten. In deze hoedanigheid ben je het aanspreekpunt voor de afdelingen Order Engineering, Productie, Montage en Inbedrijfname. Je bewaakt de voortgang van het project en bij (dreigende) afwijkingen stuur je tijdig bij zodat het project efficiënt en conform de overeengekomen specificaties wordt opgeleverd en hiermee een hoge klanttevredenheid wordt gerealiseerd. Het organiseren en afstemmen van interne afnames, Factory Acceptance Tests met de klant en een Site Acceptance test maakt hier onderdeel van uit. Tot slot maakt het organiseren en uitvoeren van nacalculaties, projectevaluaties en -analyses onderdeel uit het van het projectplan teneinde zo te komen tot eventuele project/procesverbeteringen ten behoeve van toekomstige projecten.

Jouw profiel

Je bent in staat een project op operationeel niveau te managen ten aanzien van planning budget, kwaliteit, informatie en organisatie. Vanzelfsprekend heb je daarom (basis)kennis van de principes van projectmanagement en beschik je over communicatieve en aansturende capaciteiten. Ondernemend en daadkracht behoren tot jouw kerncompetenties. Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Techniek of Bedrijfskunde. Enkele jaren ervaring in de machinebouw of kapitaalgoederenindustrie is een pré. Gezien het internationale karakter van Rademaker is beheersing van de Engelse taal noodzakelijk (van de Duitse taal gewenst) en is tevens incidenteel reizen voor jou geen bezwaar.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Meer dan genoeg vrije dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Wil je in aanmerking komen voor de functie van Project Coördinator? Mail  dan je cv, voorzien van een motivatiebrief,  naar hr@rademaker.nl. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Project Coördinator | Vacature | Projectmanagement | Culemborg, Utrecht