Project Manager

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Ben je sterk en daadkrachtig en vind je het een uitdaging om projecten voor te bereiden, op te zetten en succesvol te realiseren? Ben je oplossingsgericht en denk je graag mee over nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!
Als Project Manager ben jij de onmisbare schakel tussen de klant en Rademaker. Je informeert de klant tijdig en accuraat over de voortgang van het project en de acties die daaruit voortvloeien. Omdat je voor jouw Rademaker-collega’s het aanspreekpunt bent heb je veel contact met andere afdelingen zoals Order Engineering, Productie, Montage en Inbedrijfname voor projectgerichte issues en Factory Acceptance Testen. In samenwerking met de Assembly Team Leader binnen Rademaker coördineer je de transport-, installatie- en commissioning activiteiten en stuur je (project)medewerkers aan. Met jouw commerciële, ondernemende en oplossingsgerichte houding rond je projecten af met een positief resultaat waarbij de geformuleerde projectdoelstellingen worden behaald en Rademaker er een tevreden klant bij heeft.
 
Jouw profiel

Je hebt hbo werk- en denkniveau en beschikt aantoonbaar over meerdere jaren ervaring als internationaal Project Manager, bij voorkeur opgedaan in de machinebouw. Daarnaast heb je een theoretische Project Management achtergrond, bijvoorbeeld opgedaan door middel van training en opleiding. Kom je bij ons op gesprek, dan ontmoeten we graag een daadkrachtige persoonlijkheid die goede communicatieve vaardigheden weet in te zetten. Je legt makkelijk contacten en weet deze ook goed te onderhouden. Doordat je projectmatig en gestructureerd te werk gaat, weet je wat prioriteit heeft en hoe je effectief de gestelde doelen bereikt. Omdat je voor besprekingen en tests regelmatig met internationale klanten om de tafel zit, moet je bereid zijn om te reizen (wereldwijze reisbereidheid). Tot slot beheers je de Engelse en Duitse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Vakantiedagen conform de CAO Metaal Techniek

          Metaalbewerkingsbedrijf;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Telefoon en laptop van de zaak;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

 

Solliciteren?

Interesse in de vacature Project Manager? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nlen overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543543. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.
 
Project Manager | Vacature | Projectmanagement | Culemborg, Utrecht