Project Manager System Integration

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Ben je sterk en daadkrachtig en vind je het een uitdaging om samen met onze internationale OEM-partners succesvolle turnkeyprojecten te ontwikkelen? Ben je oplossingsgericht en denk je graag mee over nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Als Project Manager System Integration ben jij de onmisbare schakel tussen de klant, OEM-partners en de eigen organisatie. Je informeert de klant tijdig en accuraat over de voortgang van het project en de acties die daaruit voortvloeien. Het is jouw verantwoordelijkheid om het hoofdcontract met de klant succesvol uit te voeren, inclusief alle onderliggende back-to-backcontracten. Dit vraagt om een gestructureerde aansturing van alle betrokken partijen. Omdat je voor jouw Rademaker-collega’s dé expert voor turnkeyprojecten bent, heb je veel contact met andere afdelingen, zoals Sales, Project Management en het Management Team. Als echte teamspeler pak je met collega’s uit je eigen team bovendien alle voorkomende werkzaamheden rond systeemintegratie enthousiast op.

Jouw profiel

Je hebt een hbo werk- en denkniveau en beschikt aantoonbaar over meerdere jaren ervaring als internationale Project Manager, bij voorkeur op het gebied van systeemintegratie in de industriële bakkerijbranche. Kom je bij ons op gesprek, dan ontmoeten we graag een daadkrachtige persoonlijkheid die goede communicatieve vaardigheden natuurlijk weet in te zetten. Je legt makkelijk contacten en weet deze ook goed te onderhouden. En doordat je projectmatig en gestructureerd werkt, weet je wat prioriteit heeft en hoe je effectief de gestelde doelen bereikt. Omdat je voor besprekingen en tests regelmatig met internationale klanten en OEM-partners om de tafel zit, moet je bereid zijn om te reizen (wereldwijde reisbereidheid). Tot slot beheers je het Engels en Duits goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

Rademaker biedt jou een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationale, snelgroeiende organisatie. Medewerkers kenmerken de werksfeer in ons bedrijf als prettig, informeel en collegiaal. Deze fulltime functie biedt jou veel ruimte om met initiatieven te komen en jezelf verder te ontwikkelen. Jouw inzet en resultaten belonen we met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·      Vakantiedagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

·      8% vakantiegeld;

·      Winstuitkering;

·      Telefoon en laptop van de zaak;

·      Auto van de zaak;

·      Flexibele werktijden;

·      Opleidingsmogelijkheden;

·      Pensioenregeling;

Solliciteren?

Enthousiast over Rademaker en interesse in de vacature Project Manager System Integration? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons met jouw motivatie en CV. Neem voor vragen gerust contact op met Annelie Stolk (HR Adviseur), zij vertelt je graag meer over de functie én over ons bedrijf. Haar telefoonnummer is 0345-543 554.

Project Manager System Integration | Vacature | Sales | Culemborg, Utrecht