Secretary Travel

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de video.

Jouw functie

Als Secretary Travel ben je veelal bezig met het reizenbeheer voor collega’s en diverse secretariële taken. Je zal hierbij werkzaam zijn in een veelzijdige werkomgeving, waarbij de werkzaamheden wat betreft doorlooptijd en prioriteit een grote diversiteit kennen:

Zo ben je bijvoorbeeld bezig met het plannen van een vlucht voor één van je collega’s van de afdeling Sales en ben je op zoek naar een bijpassende accommodatie, wanneer je wordt gebeld door één van je andere collega’s. Deze collega is gestrand op een vliegveld en vraagt of je wilt kijken welke mogelijkheden er zijn om zijn vlucht om te boeken. Ondertussen komt er ook een klant bij de balie, welke je gastvrij naar de juiste persoon en spreekruimte begeleidt en zie je vervolgens in je mailbox het bericht binnenkomen dat de visa, die je eerder hebt aangevraagd, is goedgekeurd.

Jouw profiel

Je hebt een opleiding op secretarieel gebied (of vergelijkbaar) afgerond en hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen een sales georiënteerde organisatie. Door je ervaring ben je in staat op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen en deze te behalen door middel van het adequaat inzetten van de benodigde tijd, acties en middelen. Je bent positief ingesteld en van nature gedreven, hands-on en je beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je bent in staat om weerkrachtig te reageren op werkdrukte en omdat je met klanten werkt ben je vanzelfsprekend zeer klantgericht en heb je een representatieve uitstraling. Daarnaast beheers je de moderne talen.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

•  26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

•  8% vakantiegeld;

•  Winstuitkering;

•  Flexibele werktijden;

•  Opleidingsmogelijkheden;

•  Pensioenregeling;

•  Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Ben jij dé Secretary Travel die initiatief neemt, gedreven is en ervan houdt anderen te ontzorgen? Mail dan je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 

Heb je een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543554. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Secretary Travel | Vacature | Travel | Culemborg, Utrecht