Senior bakery technologist

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Senior Bakery Technologist maak je deel uit van het Rademaker Technology Centre (RTC), welke bestaat uit 13 collega’s (Senior) Bakery Technologists. Naast je collega’s van het RTC werk je ook veel samen met de afdelingen Sales, R,D&E en Montage. De Senior Bakery Technologist definieert en voert onderzoeken en testen uit met behulp van de Rademaker lijnen. Als Senior Bakery Technologist ben je medeverantwoordelijk voor het vastleggen en rapporteren van testresultaten en geef je samen met de afdeling Sales gestalte aan de lijnfilosofie. Daarnaast fungeer je bij technologische complexe probleemstellingen als dé product- en productiespecialist. 

Het RTC is onderdeel van de afdeling Sales en zodoende ben je als Senior Bakery Technologist betrokken bij het gehele proces, zowel bij het commercieel testen tot het daadwerkelijk inbedrijfstellen van de lijnen bij de klant op locatie. Dit betekent dat de Senior Bakery Technologist zowel intern op locatie Rademaker te Culemborg werkzaam is, evenals op klantlocatie. Hierbij draag je samen met collega’s zorg voor het opzetten en uitvoeren van klanttesten.

Jouw profiel

Onze Senior Bakery Technologist heeft kennis van deeg technologische bewerkingen en processen om een relatie te kunnen leggen met de gewenste producteigenschappen en om het proces goed te kunnen sturen. Deze kennis en ervaring heb je opgedaan door het afronden van een opleiding op MBO/HBO niveau (bakkersopleiding, voedingsmiddelentechnologie, bakkerij technologie of vergelijkbaar) en beschik je over minimaal 10 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen het industriële vakgebied. Door je ervaring ben je in staat op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen en deze te behalen door middel van het adequaat inzetten van de benodigde tijd, acties en middelen. Je bent positief ingesteld en kunt op een open manier zaken aandragen en veranderingen doorvoeren. Je bent van nature gedreven, ambitieus, hands-on en je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je bent in staat om weerkrachtig te reageren op werkdrukte en omdat je met klanten werkt ben je vanzelfsprekend zeer klantgericht. Daarnaast beheers je de moderne talen.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature van Senior Bakery Technologist? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 

Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543543. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Senior Bakery Technologist | Vacature | Sales | Culemborg, Utrecht