Service Coördinator

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar een Service Coördinator die van aanpakken houdt. Iemand die na een gedegen inwerkperiode de serviceactiviteiten (zoals onderhoud, reparatie, revisie en kleine ombouwwerkzaamheden) juist weet voor te bereiden, te coördineren en te realiseren conform afgesproken kwaliteit, tijd en budget en die technische en technologische (garantie) klachten en problemen verzorgt en correct afhandelt. De Service Coördinator bepaalt en draagt hierbij zorg voor de juiste en vereiste personele bezetting (kwaliteit en kwantiteit), benodigde materialen en gereedschappen en overige middelen zodat projecten compleet en volgens planning kunnen worden afgerond. Al met al een veelzijdige functie waarbij verantwoordelijkheid, ontwikkeling en groei centraal staan.

Als Service Coördinator sta je dicht bij de klant en weet je precies wat er binnen Rademaker speelt. Je analytische vermogen maakt je een snelle troubleshooter, waarbij je snel en adequaat weet te handelen. Kwaliteit, klant- en resultaatgerichtheid staan centraal in je handelen, waardoor je de klant het vertrouwen geeft zijn aanvraag en/of klacht juist en conform de juiste prioriteit te verwerken. Je bent daarnaast goed in staat om prioriteiten te bepalen en het overzicht te houden op de vele, gelijklopende aanvragen en projecten.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een opleidingsachtergrond op mbo-niveau, bijvoorbeeld op gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of vergelijkbaar. Daarnaast beschik jij over minimaal 3 jaar relevante technische werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen de machinebouw. Je beheerst de Engelse en bij voorkeur Duitse taal en je bent vervolgens niet bang om deze in woord en geschrift te gebruiken richting klanten. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en heb je een proactieve, doortastende houding waarmee jij zaken op een natuurlijke wijze voor elkaar krijgt. De klant is koning en daarom ga jij altijd voor het gewenste eindresultaat van onze klanten.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Meer dan genoeg vrije dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Service Coordinator? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543 543. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.

Service Coordinator | Vacature | Service | Culemborg, Utrecht