Spare Parts Assistant

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Ontzorg jij graag collega’s met ondersteunende (administratieve) werkzaamheden en vind je het leuk om een baan in de customer service van een technisch bedrijf te verrichten? Dan hebben wij een baan die bij jou past!

Onze serviceafdeling zorgt er onder andere voor dat onze klanten wereldwijd zo snel en goed mogelijk worden voorzien van de juiste reserveonderdelen. Hierbij moet je denken aan slijtdelen zoals lagers, regelaars, sensoren en andere technische componenten. Dit wordt gedaan door een team van 6 Spare Parts Engineers en vanwege doorgroei van de Spare Parts Assistant is er een vacature ontstaan. Als Spare Parts Assistant ondersteun je de Spare Parts Engineers met allerhande werkzaamheden waardoor je takenpakket zeer gevarieerd is. Zo handel je inkomende telefoontjes en e-mails af, hou je het ERP-systeem en archief up to date, werk je offertes uit, vraag je in- en externe inkoop- en productiekostprijzen op, leer je service verzendingen te versturen en nog veel meer. Heb je deze werkzaamheden onder de knie en wil je meer? Dan kun je nog andere werkzaamheden van de Spare Parts Engineers oppakken zodat je de Spare Parts Engineers nóg meer kunt ondersteunen in hun werk en wellicht op termijn zelfs doorgroeit naar de functie van Spare Parts Engineer.

Jouw profiel

Wanneer je bij ons solliciteert naar de functie van Spare Parts Assistant breng je een afgeronde MBO-opleiding met je mee. Ervaring in de techniek is geen vereiste, maar interesse in de techniek maakt je werk bij ons wel een stuk leuker! Je bent secuur in je werk en je hebt een uitstekend organiserend vermogen waardoor jij overzicht blijft behouden in je werk. Tot slot beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in de vacature Spare Parts Assistant? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543 157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.

Spare Parts Assistant | Vacature | Service | Culemborg, Utrecht