SPARE PARTS ENGINEER

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Ben jij op zoek naar een baan in de customer service en gaat jouw voorkeur uit naar een technisch bedrijf? Weet jij een klantvraag om te zetten naar een passende aanbieding voor spare parts onderdelen? Dan hebben wij een baan die bij jou past!
Als Spare Parts Engineer ben je onderdeel van de afdeling Service en zorg jij samen met je 5 collega Spare Parts Engineers ervoor dat onze klanten wereldwijd zo snel en goed mogelijk worden voorzien van de juiste reserve onderdelen, hierbij moet je denken aan slijtdelen zoals lagers, regelaars, sensoren en andere technische componenten. Wanneer de klant een aanvraag voor spare parts indient stel jij een offerte op en draag je zorg voor de orderbevestiging. Je werkt inspectierapportages uit en stelt offertes op voor (preventieve) vervanging van machine onderdelen. Je verwerkt de gegevens in ons SAP ERP-programma en zorgt voor up to date informatievoorziening. Ook zorg jij er samen met je collega’s van de transport desk voor dat de spare parts tijdig en in goede staat naar de klant verzonden worden. Naast klantcontact heb je ook veel contact met de verkoopkantoren en agentschappen van de landen waar jij verantwoordelijk voor bent. Jij adviseert en informeert hen over alles met betrekking tot de reserve onderdelen van klanten in hun regio.

Jouw profiel

Wanneer je bij ons solliciteert naar de functie van Spare Parts Engineer breng je een afgeronde MBO-opleiding met je mee, bijvoorbeeld op het gebied van Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Affiniteit met techniek is voor jou vanzelfsprekend. Je wordt enthousiast van klantcontact en bent daarin communicatief vaardig. Uiteraard staat klant- en servicegerichtheid bij jou hoog in het vaandel. Je bent secuur in je werk en je hebt een uitstekend organiserend vermogen waardoor jij overzicht blijft behouden in je werk. Tot slot beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in de vacature Spare Parts Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543 157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Rademaker.

Spare Parts Engineer | Vacature | Service | Culemborg, Utrecht