Traineeship Commissioning Engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Trainee Commissioning Engineer binnen Rademaker leer je alle facetten van onze machines kennen, op zowel mechanisch, elektrisch als besturingstechnisch vlak. Tijdens het traineeship ga je een aantal opleidingen volgen, welke opleidingen dat zijn is afhankelijk van je kennis en ervaring. Het totale opleidingstraject duurt ± 2 jaar, daarna wordt jouw ontwikkeling uiteraard verder voortgezet door je in te plannen op diverse projecten.

Gedurende het traineeship word je klaar gestoomd om uiteindelijk zelfstandig onze lijnen van A tot Z wereldwijd bij klanten in bedrijf te stellen. Dit betekent dat je toewerkt naar een rol waarin je 50% van je tijd in het buitenland werkt, uiteraard eerst onder begeleiding en uiteindelijk zelfstandig. Wanneer je niet op reis bent werk je op onze vestiging in Culemborg.

Jouw profiel

Je hebt een opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt affiniteit of ervaring met de machinebouw en daarbij is ervaring met PLC’s en servosystemen een pré. Je bent bereid minimaal 50% van je tijd internationaal te reizen en daar je internationaal werkzaam bent beheers je de Engelse taal en bij voorkeur de Duitse taal.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·      26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·      8% vakantiegeld;

·      Winstuitkering;

·      Een passende buitendienstregeling;

·      Flexibele werktijden;

·      Opleidingsmogelijkheden;

·      Pensioenregeling;

·      Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in het traineeship van Commissioning Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Traineeship Commissioning Engineer | Vacature | Montage | Culemborg, Utrecht