Transport Planner

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Rademaker verzend haar projecten wereldwijd aan jou de taak om ervoor te zorgen dat onze projecten probleemloos en op tijd de plaats van bestemming bereiken, uiteraard conform de afgesproken condities. Door jouw organisatorische talent en kennis van de markt weet jij de juiste transportoplossingen te bieden, waarbij je rekening houdt met de prijs, duur en betrouwbaarheid van het type vervoer. Je onderhandelt zodoende met leveranciers over transportvoorwaarden zodat onze producten conform levertijdafspraken en prijs worden afgeleverd. Daarnaast ben je op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent internationale transporten, zorg je ervoor dat de juiste informatie aanwezig is en je bepaalt welke documentatie (bijvoorbeeld douane documentatie) vereist is voor de transportverzendingen.

Jouw profiel

Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau, bent fulltime beschikbaar en hebt minimaal 3 jaar ervaring met (internationale) transporten ten behoeve van de levering van kapitaalgoederen. Je kunt makkelijk je weg vinden binnen een organisatie, bent communicatief vaardig en zodoende in staat om zaken voor elkaar te krijgen. Doordat er meerdere projecten tegelijkertijd lopen cq verzonden moeten worden, ben jij goed in staat het overzicht te bewaren en hierbij de juiste prioriteiten te stellen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je controleert de voortgang maar bent in staat bij te sturen indien dat nodig is. Organisatorisch sterk, stressbestendig en besluitvaardig zijn competenties waarin jij jezelf herkend. Door het internationale aspect van deze functie beheers je de Engelse en bij voorkeur nog een andere vreemde taal.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·        26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Transport Planner? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure.

Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Transport Planner | Vacature | Operations | Culemborg, Utrecht