Workplace administrator

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Workplace Administrator ben je onderdeel van de afdeling ICT welke bestaat uit 7 collega’s. Je houd je bezig met het inrichten en onderhouden van geautomatiseerde werkplekken en het bieden van adequate ondersteuning met betrekking tot de inzet van alle kantoorautomatiseringssystemen, applicaties, hardware en randapparatuur. Daarnaast ben je bezig met het analyseren, oplossen en voorkomen van (ver)storingen aan de systemen om zodoende een stabiele IT-infrastructuur te blijven realiseren waardoor alle collega’s ongestoord kunnen werken!


Jij vindt het leuk om ICT-problemen van de interne klant op te lossen, waarbij je klantgericht bent. Goede communicatie, zichtbaarheid en nakomen van afspraken is essentieel hierin. Omdat geen elke dag hetzelfde is kun je goed prioriteiten stellen en omgaan met tijdsdruk. Voor problemen worden oplossingen bedacht, hier denk je graag aan mee en daarnaast denk je ook constructief mee over mogelijke ontwikkelingen en/of verbeteringen.

Jouw profiel

Je brengt een afgeronde MBO opleiding richting automatisering en enkele jaren werkervaring met je mee. Kennis en ervaring met Windows 7, Windows 10 en/of Office 365 is een pré. Je hebt een brede interesse in ICT, van servicedeskwerkzaamheden tot systeembeheer. Je vindt het prettig om enerzijds in teamverband te werken en anderzijds zelfstandig werkzaamheden op te pakken. Persoonlijke ontwikkeling en groeien in je werk vind je belangrijk, Rademaker zal je daarbij ondersteunen. Tot slot heb je een probleemoplossend vermogen en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

•  26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

•  8% vakantiegeld;

•  Winstuitkering;

•  Flexibele werktijden;

•  Opleidingsmogelijkheden;

•  Pensioenregeling;

•  Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Workplace Administrator? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. 

Heb je een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543554. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Workplace Administrator | Vacature | ICT | Culemborg, Utrecht