MENU

Allround Lasser

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

De Allround Lasser maakt deel uit van de afdeling Productie welke bestaat uit ± 25 collega’s. Het doel van de afdeling Productie is het produceren van kwalitatief hoogstaande producten. Als Allround Lasser is het jouw verantwoordelijkheid om complexe werkstukken samen te stellen en lasverbindingen te leggen in alle voorkomende lasposities, zodanig dat het product wordt afgeleverd conform specificatie, gestelde richtlijnen en kwaliteits- en veiligheidseisen. Het dragen van de totale verantwoordelijk voor het project, van tekening tot eindproduct, vind jij een uitdaging en je verliest hierbij de veiligheid en (las)regelgeving niet uit het oog. Welke werkmethode je bij welk project gebruikt is aan jou. De nadruk in deze functie ligt op het produceren van enkelstuks en het bewerken van dun RVS (plaat) materiaal.

Jouw profiel

Onze nieuwe collega heeft een mbo-opleiding (minimaal niveau 3) gevolgd en is gecertificeerd voor MIG/MAG en TIG lassen (vanaf 1 mm dun RVS (plaat) materiaal. Ervaring met het lassen van RVS-constructies is een must en je bent in staat om RVS-pijpen door te lassen met formeer (backinggas). Vanzelfsprekend kun je goed technische tekeningen lezen (vorm- en plaatstoleranties). Je werkt daarnaast in een service gerichte omgeving waarin flexibiliteit en snel schakelen de boventoon voeren, jij deinst hier dus niet voor terug.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·        26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Allround Lasser? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 

Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Allround Lasser | Vacature | Operations | Productie | Culemborg, Utrecht