MENU
Specialists in food processing equipment

Donut productielijn

Donut productielijn

De Rademaker Donutproductielijn biedt u de mogelijkheid om een breed scala aan donuts te produceren; ronde ringen, zeshoekige ringen, Long Johns, bismarcks of clusterproducten. Draaisnijders kunnen geleverd worden om harten, geesten en snoepstokken te produceren. Met extra gereedschap kan de lijn een reeks opgerolde producten produceren, zoals koffiebroodjes, Perzen, beignets en honingbroodjes.

USP's van onze donut productie lijn

  • Technologie met lage spanning
  • Productflexibiliteit
  • Snelle omschakeltijden
  • Controle over productvorm
  • Robuust ontwerp van de apparatuur
  • Eenvoudige reiniging
  • Bedieningsgemak
Bekijk video

Het proces van donuts maken

De Rademaker Donutlijn bestaat uit een Low Stress Sheeter en een make-up gedeelte. De deegbrokken van de hellingbaan worden ontvangen door de LSS (Low Stress Sheeter) trechter. De LSS kneedt deze brokken voorzichtig tot een continue spanningsvrije deegplaat voor een perfecte donutproductie. Nadat de deeglap tot zijn uiteindelijke dikte is gereduceerd, wordt hij direct overgebracht naar het opmaakgedeelte, de uitvoerband van het eindverkleiningsstation. De snijwals wordt gebruikt om de verschillende donutproducten te snijden. De gatenraper wordt gebruikt om het midden uit de deegringen te halen, het herwerkte deeg voor de ringen wordt naar de zijkant van de lijn gestuurd in opvangbakken. Indien nodig kan Rademaker de complete systeemintegratie - van mengen tot verpakken - voor u verzorgen.

Specificaties: Deegplaat: 600 mm (breedte), Deegcapaciteit: 450-750 kg/uur.

Kom in contact

Geïnteresseerd in onze lamineer lijn? Neem contact op met ons verkoopteam: +31 (0)345 543 543 of stuur een e-mail naar sales@rademaker.nl